marți, 9 martie 2010

The Beginning

Povestea noastra incepe cu un motanel pe nume Skoop.
Skoop era un tanar motanel ce s-a nascut in Plokat un oras din Kittoria.
Evident, ca orice motan care se respecta, era foarte arogant si plin de el, putin imatur si simplist in gandire, dar evident, putem spune, ca tineretea si testosteronul il faceau sa fie asa.
O sa para SF ceea ce va spun acum, e si normal, este o poveste despre pisici care gandesc, iubesc, in general se poarta ca si noi oamenii. Au chiar limba lor, putini dintre noi o inteleg.
Eu am fost norocos sa detin aceasta abilitate extraordinara si sa am onoarea sa fiu introdus in lumea lor. De exemplu daca o pisica te-ar saluta ar zice : "cling clong"
Poate e destul de greu de inteles acum. Unele pisici aveau niste abilitati speciale, cum ar fi telepatia sau telekinezia, una dintre aceste pisici este chiar motanul nostru Skoop.
Datoriata acestor abilitati a fost recrutat de tanar, pentru a se antrena in a devenii cel mai mare agent secret al unei organizatii ultrasecrete BPS.
Nu o sa spun momentan ce inseamna, dar prietenii pisicuteleor vor intelege.
Evident aceste pisicute erau foarte avansate si reusiserea sa dezvolte un sistem foarte complex de invatamannt, Skoop al nostru era la nivelul unui licean in lumea noastra.
Povestea lui incepe intr-un moment trist in viata lui, desi facea parte dintr-o organizatie ultrasecreta si exclusitvista in care i se oferea ocazia sa fie un Jame Bond al Pisicilor, si nici pe plan academic nu statea rau, suferea, deoarece tocmai fusese parasit de o pisicutza pe care el credea ca o iubea.
Nu o sa ii dam nume pt ca in povestile ce urmeaza, ea nu o sa mai conteze foarte mult.
Era un motan tanar, nu avea experienta in lumea sentimentelor dintre o fata si un baiat. Sentimentele pe care el le purta pentru ea erau doar o iluzie si el avea sa descopere acest lucru in curand.
Au urmat cateva saptamnai grele pentru el. Dar prietenul lui cel mai bun in acel moment l-a luat sub "labutza" lui(motanul Aramis).
Aramis era motanul politist in devenire, un personaj atras mai mult de bautura si femei, dar totusi un prieten bun.

Dar intr-o seara eroul nostru telepat, a fost surprins de cea mai frumoasa creatie a lui PisiDumnezeu.
In acel moment a uitat de toate probleme si grijile de pe pamant, acea infatisare stralucitoare l-a dat complet peste cap.
Era o pisicutza pe care o chema Mysa(avea sa afle el mai tarziu). A incercat sa ii citeasca gandurile in acel moment, dar puterile nu aveau efect asupra ei. In viata lui nu mai intalnise o pisicutza atat de speciala si unica.
In toata arogantza si increderea lui cu greu a reusit sa miaune un singur salut. Un salut timid si speriat pt ca nu intelegea ce se intampla cu el si ce sunt sentimentele care l-au strafulgerat.
Intalnirea a fost scurta,dar pt el parca a trecut o eternitate. Dintr-o data Mysa disparuse de parca a fost o fantoma sau o naluca a imginatiei lui.

Nu avea sa stie acum, ca aceeasta intalnire avea sa ii schimbe complet viata, incepand cu acel moment magic...

Acum o sa il lasam pe motanelul nostru sa se ocupe de probleme importante din cadrul BPS.
Trebuia sa se pregateasca pentru cea mai importanta misune din viata lui, un meci de fotbal impotriva rasei cainilor, desi ceva mai inferiori din punct de vedere intelectual, acestia erau mult mai puternici. Meciul de fotbal era doar o diversiune creata de pisicute, pentru a le facilita accesul agentilor BPS in HQ-ul cainilor.
Cum am spus, cainii nu erau foarte destepti, si in plus erau si foarte competitivi. La fiecare meci de fotbal impotriva pisicutelor, toti agentii din rasa canina se strangeau la meci, o oportunitate extraordinara pentru spionii BPS, de a se strecura in baza cainilor si a fura secrete importante.

Dar Skoop, nu se putea concentra la misiunea lui, in capsorul lui zbura un singur gand, Mysa.

To be continued...

Un comentariu:

  1. pai si continuarea?pe cand?:))
    mi-ai dat o bomboana,dar restul cutiei unde e?:)))
    this is extremely sweet.

    RăspundețiȘtergere