miercuri, 17 martie 2010

The Sequel "Meeting"

Revenim la aventurile eroului nostru drag Skoop.

Ultima oara, Skoop participa la un meci de fotbal impotriva rasei cainilor. Misiunea lui era de a crea o diversiunea, impreuna cu alte 10 pisicute, pentru elita BPS, de a se infiltra in HQ-ul cainilor.
Misiunea a fost un succes total, dar informatiile extrase din baza cainilor erau socante, cel putin asa a auzit soptidu-se printre trainerii de la academia BPS. El era un simplu invatacel si nu avea acces la astfel de informatii.
Skoop si-a jucat foarte bine rolul in acel meci, chiar reusind sa inscrie un gol in poarta cainilor. Cei drept acest lucru i-a adus un ochi vanat. Dupa cum v-am spus cainii nu rau foarte inteligenti, erau niste brute si foarte temperamentali. Asa ca un jucator, din echipa cainilor, pe nume Prostov, s-a gandit sa inscrie si el un gol, doar ca a confundat poarta pisicutelor cu fata lui Skoop. Mai ciudat a fost ca nici macar, mingea nu o avea in acel moment Prostos, si probabil s-a gandit sa se descurce cu ce are, adica cele 4 labe imense ale lui. S-a gandit sa ii arate lui Skoop mai in detaliu cum arata una dintre ele. Asa ca Skoop al nostru s-a ales cu o fata invinetita.
A fost o saptamana destul de incarcata pentru Skoop
Antrenamentele de la BPS erau foarte grele, dar cel mai greu lucru pentru el era ca nu stia cine este si cum avea sa o mai vada pe misterioasa Mysa.
Tocmai s-a terminat scoala pentru pisicute. Plokat era impanzit de pisicute fericite si oriunde ascultai, auzeai numai chicoteli si strigate de fericire.
Si Skoop era fericit, dar era ocupat cu testarea unei nou prototip de comunicatii wirelles, creat in laboratoarele BPS. Am putea spune ca este vorba de un telefon mobil, doar ca putea face mult mai mult decat atat. Se numea Finder. De ce Finder?
Mi-a explicat Skoop, dar nu prea ma intles cum functioneaza, tot ce pot sa va spun este ca folosea puterile telepatice ale lui Skoop pentru localizarea diferitelor pisicute, varianta pentru caini era inca sub dezvoltare. Skoop trebuia doar sa se gandeasca la persoana pe care vrea sa o geseasca si Finder-ul ii transmitea imediat pozitia acesteia si chiar putea sa transmita si mesaje telepatice catre acea pisicuta.
Evident, Skoop, a profitat de aceasta oportunitate pentru a incerca sa o gaseasca pe Mysa.
Skoop a inceput sa isi concentreze toate gandurile si puterile telepatice catre Mysa. A, nu v-am spus ca Finder-ul arata ca un ceas normal si ca in momentul in care gasea pisicuta cautata si conexiunea era stabilita, incepea sa transmita imagini holografice cu tot ceea ce pisicuta respectiva vedea in acel moment.
Dupa zeci de incercari esuate, intr-un final Skoop a primit o holograma ce infatisa parcul de langa casa lui. Prima oara a crezut ca inca nu este functionala tehnologia si ca ii transmite imagini cunoscute de el. Dar totusi s-a hotarat sa verifice asta. Asa ca Skoop s-a dus in parcul vecin pentru a vedea daca Mysa era acolo.
Chiar daca nu credea, ca e posibil, ca pisicuta care i-a invadat gandurile in ultimul timp, a ramas impietrit in momentul in care a a juns, si a vazut-o pe Mysa stand pe o bancuta chiar in parcul de langa casa lui.
Acum nu stia ce sa faca, chiar daca s-a gandit de 100 de ori la reintalnirea ei si ce avea sa ii spuna, acum a ramas fara cuvinte. Dar si-a facut curaj si s-a dus la ea si a salutat-o prieteneste.
Ea i-a zambit si l-a salutat innapoi.
Skoop s-a asezat pe bancuta din fata ei si s-a prezentat, dar se pare ca Mysa stia cine era el de la o prietena pe care o aveau in comun, Gili.
Nestiind ce sa faca, Skoop a incercat sa fie cat mai "cool" si detasat. Au vorbit, evident, despre Gili, prietena lor comuna, liceu, prieteni, in general lucruri pe care le discuti cu o persoana pe care deabia ai cunoscut-o.
Nu au stat foarte mult impreuna in ziua aceea, pentru ca Mysa astepta pe cineva, de aceea a gasit-o singura in parc.
Pe langa altele, Skoop a aflat ca Mysa locuia chiar peste drum de casa lui, se mutase de curand si in afara de Gili, care si ea locuia prin apropiere, numai cunostea pe nimeni.
Chiar daca nu a avut sansa sa petreaca mai mult timp cu ea, Skoop era foarte fericit pentru ca stia ca avea sa o revada in curand si va avea sansa sa o cunoasca mai bine pe Mysa.

2 comentarii:

  1. smecher skoop asta cu finderul lui..eu zic ca fost o coincidenta,caci Mysa nu cred ca putea fi gasita de nici un dispozitiv de cautare. a fost asa mai mult un efect Placebo:))
    Poate ea avea si ea finderul ei,si procesul a decurs fix invers.:P
    anyway,Plokat must be a nice city.nice name:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua
    Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere